Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

SKŘÍNĚ IVELI

pečeť kvality


 

Proč kupovat nábytek u nás?

-individuální přístup k zákazníkovi
-nízká cena
přepravy
-kvalitní české a slovenské výrobky
-produkty za ceny přímo od výrobců

Chcete poradit s výběrem matrace ?

klikněte na Dr.Sleepa

dr.sleep

facebook

spolehliva firma

 

Články

Matrace, rošty

Zařizujete ložnici nebo dětský pokoj ? Potřebujete novou postel, šatní skříň nebo vyměnit matraci ? Potom neváhejte a navštivte tematické sekce v našem e-shopu. Kvalita spánku je jeden z faktorů, který ovlivňuje celý náš život. Během spánku se totiž obnovuje až 90% všech duševních....více zde

Lamelové rošty do postele

V ideálním případě zkoušíme rošt rovnou s matrací, která bude na roštu položena. Matrace a rošt tvoří nedílný celek, kdy kvalita jednoho prvku ovlivňuje kvalitu toho druhého. Vlastnost matrace je přímo závislá na jejím správném uložení. Jen kombinací kvalitní matrace a roštu docílíte....více zde

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 11 564,00 Kč (462,56 EUR)
naše cena 1 200,00 Kč (48,00 EUR)
naše cena 6 643,00 Kč (265,72 EUR)

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 9 990,00 Kč (399,60 EUR)
naše cena 1 975,00 Kč (79,00 EUR)
naše cena 10 735,00 Kč (429,40 EUR)

Veškeré informace o kuchyňských linkách IVELI získáte na našich domácích webových stránkách


logo.png

 

www:nabytek-iveli.cz



Náš specializovaný e-shop na šatní skříně najdete na adrese:

 

www.skrine-iveli.cz

nyní zaváděcí SLEVY -5%



Výběr  námi nabízeného nábytku je možno shlédnout v naší kamenné prodejně v Kroměříži.



Pridat.eu

ESSOX


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů