Matrace BABY

Nový produkt

Dětská matrace

Více informací

2-3 týdny

1 375 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Parametry

Výška cca 8 cm
Složení polyuretanová pěna
Standartně dodáváno v potahu Happy kids s prošitím
Úprava technologií REŠETO NE

Více informací

Kvalitní dětská matrace BABY z polyuretanové pěny je vyrobena z jednoho dílu. Luxusní snímatelný potah opatřený zipem zaručuje snadné praní a údržbu. Kombinace kvalitních materiálů a příjemný dětský design zaručí klidný a zdravý spánek těm nejmenším. Pro bezproblémovou manipulaci s pratelným potahem je jádro matrace opatřeno separační tkaninou.


 


Matrace je vyrobena v souladu s ČSN EN 16890+A1:2022.


 


Rozměry matrace řady HAPPY KIDS/BABY jsou 60 x 120 cm a 70 x 140 cm o celkové tloušťce 8 cm.


Při výběru matrace do postýlky (kolébky), dbejte na to, aby délka a šířka lehací plochy byla taková, aby maximální mezera mezi matrací a bočnicemi a čely postýlky (kolébky) nepřesahovala 30 mm.







 


Matrace BABY byla otestována:



  • Textilní Zkušební Ústav – Certifikát č. 22-063/1

Zkoušky: Nebezpečí vdechnutí a udušení – malé části, Nebezpečí vdechnutí – výplňové materiály, Kvalita snímatelného potahu, pevnost zdrhovadel, pevnost švů, Nebezpečí – hrany a výčnělky, Konstrukční celistvost – smršťování potahu, Nebezpečí způsobená deformací výplně




  • Textilní Zkušební Ústav – Certifikát č. 21-086

Vyhláška č. 84/2011 sb. Ministerstva zdravotnictví o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let, ve znění pozdějších předpisů a osvědčuje se, že materiály odpovídají hygienickým požadavkům uvedené specifikace, jsou vhodné pro potahy matrací a nepředstavují zdravotní riziko.