Potah ATLANTIS s úpravou Frix a 3D ventilační mřížkou

Nový produkt

Potah na matrace obsahující mikrokapsle máty

Více informací

2-3 týdny

3 020 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

visa

Parametry

Výška volitelná

Více informací

Atlantis® potahy kombinují základní čistotu a svěžest spolu s neposkvrněnou bílou. Atlantis® je pratelný při vysokých teplotách, aby si svoji čistotu a svěžest mohl uchovat po několik let.


Atlantis je látka vyrobena ze 100% polyesteru. Polyesterové tkaniny se velmi snadno udržují čisté (např. oproti bavlně), jsou méně náchylné na rozmnožování roztočů a navíc jsou na dotek velice jemné.


Látka Atlantis prochází velmi intenzivním pracím procesem, který se nazývá „mikro čištění“. Tento proces je velmi šetrný k životnímu prostředí. Výsledkem procesu je neskutečně čistá a svěží látka, ve které nemají roztoči šanci přežít.


Látka Atlantis® je pratelná, takže Vaše matrace zůstávají čisté a svěží na dlouhý čas. Potahy vyrobené z Atlantisu jsou pratelné na 90°C.


Látka s úpravou Frix obsahuje mikrokapsle, které neutralizují nepříjemný zápach během Vašeho spánku. Tak si matrace v potahu Frix zanechává svěží a příjemnou vůni. Frix nejen zneutralizuje zápach, ale mikrokapsle také rozpráší vůni mentolu.



  • potah je vhodný pro alergiky
  • potah s moderním proševem o vysoké gramáži (400 g/m²)
  • potah je opatřen 3D ventilační mřížkou, díky které může jádro matrace lépe dýchat

 


 


Potah ActiPRO byl otestován:



  • na odolnost proti žmolkování potahu  dle ČSN 91 0220 ( EN ISO  12945-2) ZKUŠEBNA NÁBYTKU – TZÚ BRNO



  • Textilní Zkušební Ústav – Certifikát č. 21-085 

Metodické doporučení Státního zdravotního ústavu č. 1/2000 k posuzování výrobků, které přicházejí do přímého styku s lidským organismem prostřednictvím kůže, popřípadě sliznic osvědčuje, že materiály odpovídají hygienickým požadavkům uvedené specifikace, jsou vhodné na potahy matrací a nepředstavují zdravotní riziko.


 


Potah ATLANTIS s úpravou Frix byl otestován na odolnost proti žmolkování potahu (ISO  12945-2) v TZÚ BRNO – Zkušebna nábytku.